Recent Posts

luni, 8 octombrie 2012

Lista completă a vedetelor care intră în ringul Dansez Pentru Tine Sezonul 13

Intra aici sa vezi Lista completă a vedetelor care intră în ringul Dansez Pentru Tine Sezonul 13.

ProTv dă startul în această toamnă unui nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”. Nicoleta Luciu, Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Oana Ioniţă, Marian Drăgulescu, Daniel Max Dragomir – fost concurent la „Vocea României”, Şerban de la Aminal X şi Pavel Stratan sunt vedetele care intră în ringul visurilor în această toamnă la Pro Tv.



Bianca Draguşanu va intra în competiţia visurilor pentru a schimba în bine viaţa unui om pus la grele încercari, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine".  Decizia de a participa la emisiunea care a schimbat zeci de destine nu a fost una uşor de luat, tocmai pentru că Bianca este de parere că această emisiune este o competiţie complexă şi o provocare pentru oricine, indiferent cât de bine stăpâneşte arta dansului. "Mi-a luat ceva timp să mă decid, dat fiind faptul că primisem mai multe propuneri în aceeaşi perioadă şi a fost o alegere dificilă. ‚Dansez pentru tine’ este însă o competiţie complexă şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi al show-ului. Consider că acest show este o provocare pentru oricine, indiferent dacă ştie să danseze sau nu”, spune Bianca.
-Actriţă Monica Davidescu este una dintre cele opt vedete care vor păşi în această toamnă în ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”, emisiunea difuzată de ProTv, acolo unde emoţia, dăruirea, implicarea şi devotamentul fac echipă cu dansul.
- Nicoleta Luciu intră şi ea în ringul de dans, după ce s-a sfătuit îndelung cu sora ei Iuliana şi cu soţul ei Zsolt. Aceasta spune că nu există vreun tip de dans la care poate se descurcă cel mai bine. „Nu sunt atât de talentată, dar voi încerca să compensez prin muncă”, spune Nicoleta Luciu. Vedeta precizează că nu există vreun jurat de care să îi fie frică. „Nici măcar Mihai Petre nu mi se pare atât de fioros”, menţionează Nicoleta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More