Recent Posts

marți, 2 octombrie 2012

Hiena de la Animal X participa in aceasta toamna la Dansez pentru tine

Serban "Hiena" de la Animal X participa in aceasta toamna la "Dansez pentru tine": "Sunt un dezastru in zona latino, aici trebuie sa lucrez cel mai mult"




Un "pradator" redutabil se pregateste sa intre in aceasta toamna in ringul visurilor de la ProTV, decis sa vaneze locul I in cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

"Hiena" de la Animal X, caci despre el este vorba, a declarat ca intra in aceasta competitie cu un singur obiectiv: acela de a castiga. "Modest, nu?", glumeste Serban.

"Acum, serios vorbind, nu am de ales pentru ca voi sustine un caz social si nu am incotro decat sa trag pentru locul I", a marturisit cantaretul. "Nu stiu daca o sa fiu senzatia sezonului, dar o sa dau tot ce pot pe ringul de dans", promite el.

Artistul recunoaste ca este dezastru la dansurile latino, dar spera ca juriul va aprecia mai mult corazonul pus in coregrafie si mai putin miscarile, de vreme ce el este un fost break-er. Mai mult decat atat, Serban promite ca se va stradui ca el si partenera lui sa fie cea mai buna pereche din concurs.

Coincidenta sau nu, anul acesta trupa Animal X a implinit 13 ani si tot 13 este si sezonul in care Serban lupta pentru implinirea visului partenerei sale la "Dansez pentru tine". Cantaretul este foarte fericit ca are ocazia sa intre in aceasta competitie, mai ales ca recunoaste cu sinceritate ca dansul i-a schimbat si lui viata. "Am inceput sa cochetez cu break-dance-ul pe la 14 ani, pe vremea cand erau foarte putine persoane in tara care sa stie cate ceva despre acest stil. Alaturi de Soparla si de Vierme pot spune cu mandrie ca am adus break-dance-ul in main-stream-ul Romaniei, dupa ani de zile de dansat prin casa si in sala de sport a liceului", a mai marturisit Serban. 

Atunci cand nu este acaparat de scena, Serban se implica trup si suflet in activitati de protectie a mediului, alaturi de asociatia "Generatia verde", tocmai pentru ca este de parere ca grija fata de mediul inconjurator este o datorie pe care o avem fata de generatiile viitoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More